Delen

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.


Terug naar de nieuwsbrief

Agile Academy van Prowareness door Computable genomineerd als ICT-opleider van het jaar!

369 Method: Upgrade employee engagement!

Als ondernemer wil je het beste halen uit de organisatie én jouw werknemers zo goed mogelijk boeien en binden. Hoe doe je dat? CEO Vikram Kapoor bespreekt met Aleksander Tchernov de 369 Method, een nieuwe app die employee engagement meet, stimuleert en verbetert. Bekijk snel de video!

Employee engagement
Wanneer je als organisatie beter wil presenteren op het gebied van ziekteverzuim, productiviteit, efficiëntie en medewerkers langer wil binden, kun je ervoor kiezen om iets met de ‘employee engagement’ te doen. Veel organisaties pakken dit op door de betrokkenheid te meten met bijvoorbeeld een survey. Zo’n survey lijkt een goed idee, maar uit verschillende onderzoeken blijkt dat het de betrokkenheid en productiviteit van medewerkers niet direct verbetert. De gestelde vragen blijken niet toereikend, het wachten op uitkomsten duurt lang en deze zijn in een snel veranderende wereld vaak allang niet representatief meer.

De intentie om daadwerkelijk iets met de survey te doen en de betrokkenheid van medewerkers te verbeteren, komt hierdoor vaak niet goed tot uiting.

369Method verbetert de performance van jouw organisatie
De 369Method is een methode met een bijbehorende app die kan helpen bij de zoektocht naar verbetering van de performance binnen jouw organisatie. Het is de Agile benadering van het meten van betrokkenheid onder werknemers: door middel van de juiste stellingen voorleggen, een toegankelijke manier van data verzamelen en het real time inzien én aanpassen van de scores van het team. Zo kun je gerichter discussies en gesprekken voeren gefocust op verbetering, op basis van betrouwbare en up-to-date data. De app insinueert niet dat er iets mis is met jouw employee engagement. Maar de actieve manier van feedback verzamelen en dat direct kunnen gebruiken, kan bijvoorbeeld ook bedragen aan het verhogen van ondernemerschap en creativiteit onder jouw werknemers.

Wil je meer weten over deze 369Method? Bekijk het gesprek tussen Vikram en Aleksander hieronder of bezoek de website: www.369method.com.


2017 Prowareness © Privacy Disclaimer Security statement Algemene voorwaarden Klachten Contact Afmelden